3,500din

ZAGREB JEDNODNEVNI IZLET

Priča o Zagrebu počela je pre više od 900 godina. Danas je Zagreb grad šarma sa romantičnim srednjovekovnim gornjim gradom, užurbanim donjim gradom, živopisnim pijacama, trgovima, ugostiteljskim objektima i prelepim zelenim parkovima. Smešten je pod obroncima Medvednice, uz obale reke Save. Ovaj grad će vam poželeti dobrodošlicu otvorenog srca i svakim korakom po svojim istorijskim ulicama pokazati zašto je grad koji, uprkos svojoj veličini, još uvek nudi oaze za opuštanje i uživanje. Proverite zašto je Zagreb jedan od najposećenijih gradova Srednje Evrope.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Niša posle ponoći (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje).Vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Zagreb. Razgledanje grada u pratnji vodiča:
Gornji grad – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala – Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, Zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, Tržnica Dolac;
Donji grad – Trga Bana Jelačića, Cvjetni trg… Slobodno vreme. Mogućnost odlaska do Muzeja prekinutih veza koji je jedinstven u Evropi (ulaznica se plaća na licu mesta).
Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Cena po osobi:
3.500,00 din za polaske iz Niša, Aleksinca, Pojata…

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
*prevoz autobusom turističke klase prosečne udobnosti na navedenoj relaciji.
*razgledanje Zagreba
*usluge turističkog vodiča/pratioca tokom putovanja
*troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
*putno zdravstveno osiguranje
*individualne troškove – nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA:
*dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje.

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po osobi.

Aranžman je rađen na minimum 50 prijavljenih, u slučaju manjeg broja putnika organozator zadržava pravo otkaza do 3 dana pre polaska na put.

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON

018/521-329 I 060/0-521-329