VILA GEORGE

360 m od plaže Sopstveni prevoz WiFi Autobusom

Vila GEORGE je nova kuća. Nalazi se u mirnom delu Nikitija, u naselju sa puno novih kuća, vila i vikendica. Udaljena je od plaže i šetališta 360m. Vila se sastoji od 4 prelepa, identična duplex apartmana, od kojih se dva nalaze na spratu a dva na prizemlju sa izlazom u privatno dvorište, travnjak. Ispred same vile na ulazu, nalazi se privatni parking . Svaki duplex apartman ima modernu, totalno opremljenu kuhinju sa aspiratorom, električnim šporetom sa rernom i ravnom pločom, velikim frižiderom koji poseduje veću zamrzivač komoru i porodični trpezarijski sto sa 4 stolice. U okviru dnevnog boravka se nalazi ugaona garniture koja je na razvlačenje te je pogodna i predviđena za spavanje za dve odrasle osobe. U okviru dnevnog boravka nalazi se LCD TV i klima uređaj ( u ceni). Pored dnvenog boravka i kuhinje sa trpezarijom, postoje još dve spavaće sobe. U jednoj se nalazi bračni krevet a u drugoj se nalaze dva single kreveta. Svaka spavaća soba ima svoj veliki plakar. Takođe, svaka soba ima izlaz na balkon, terasu, ili privatno dvorište ukoliko se nalazi u prizemlju. WiFi internet je u ceni. Kupatilo/wc je novo sa zastakljenom tuš kabinom i prirodnom ventilacijom.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
  • Korišćenje klime

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
  • Individualne troškove i fakultativne izlete
  • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

george2

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate.

 ØCENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI NAJMA STD ILI APP PO OSOBI (BEZ PREVOZA) 

 

 Program putovanja:

1. dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan - Dolazak u Nikiti u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan - Boravak u izabranim studijima u Nikitiju .

12. dan - Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji).

13. dan - Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

LEGENDA:

·   STD: Studio – jedna prostorija sa manjom kuhinjom (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).

·   APT: Apartman – jedna spavaća soba+kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).

·  Duplex apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva I zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).

·   (cene označene zvezdicom *) – paket aranžman koji podrazumeva smeštaj + prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja.

DOPLATE:

Za 1/1 sobu 85% od cene aranžmana za 1/2 sobu.

Za klima uređaj 3-5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu)- doplata se vrši na licu mesta.

 

Za polupansion (doručak+večera-meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana- od 10€ dnevno po osobi.

POPUSTI:

deca od 0 – 1.99 godine, besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)

dete od 2 – 6,99 godina , besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe ( nema krevet)

dvoje dece od 2 – 6,99 godina ostvaruju popust po 50%  ( dele isti krevet)

deca starija od 7 godina ne mogu da dele isti krevet

U bilo kom smeštajnom objektu, apartmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom krevetu, (punoplatežna osoba + dvoje dece)

Popust za spajanje smena – 10% na cenu iz tabele. (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).

NAČIN PLAĆANJA:

·   30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;

·    Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2019. godine;

·    Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);

·    Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

·   Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke).

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381  osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.