od 139€ 4

MODA ITALIANO – MILANO – ĐENOVA, LUGANO

Autobusom
Program Putovanja

DOČEK NOVE GODINE U MILANU

HOTEL ABACUS 4*
MONCA – LUGANO – JEZERO KOMO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE -
6 dana, 3 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan/petak 29.12.

Polazak iz Niša  u ranijim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze radi odmora.

2. dan/subota/30.12 – MILANO

Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Po dolasku obilazak prestonice Lombardije – najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan/nedelja/31.12 -MILANO – OUTLET SERRAVALLE – ĐENOVA 

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativni odlazak do Đenove i Outleta Serravalle (jedan od poznatijih outlet centara u Italiji sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Putnici koji ne žele u Đenovu, ostaju u trznom centru do povratka ostatka grupe iz Đenove). Po dolasku u Đenovu obilazak grada: pogled na stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, kuća Kristofera Kolumba… Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a, nakon slobodnog vremena polazak ka outlet centru Serravale, slobodno vreme za shopping, polazak za Milano, povratak u hotel. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018 GODINE. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan / ponedeljak/ 01.01. – MILANO – LUGANO -KOMO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak švajcarskog  jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne voznje brodom po jezeru. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje. (Grad Lugano,se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak grada i  slobodno vreme za šetnju gradom ili  uz jezero Lugano. Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Slovilo je za “italijanski Versaj” a tu se odmarao i Julije Cezar.. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru)   Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan /utorak/ 02.01 – MILANO – MONCA – SRBIJA

Doručak, napuštanje hotela, slobodan prepodne u Milanu ili fakultativni odlazak do Monce

MONCA –gradić koji se nalazi na samo 15km od Milana. Kao rimska kolonija Medičija postala je važan trgovački centar. Obilazak grada uz pratnju vodiča: gradska kuća – Arengario, gotički Duomo koji čuva krunu kraljice Teodolinde, veliki park sa neoklasičnom vilom Reale i odlazak do čuvene trkačke staze formule 1 – Autodromo. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti, polazak ka Milanu kako bi se kompletirala grupa. Polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima.

6. dan /sreda/03.01 – dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. Kraj usluga

POLAZAK

BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

Cena po osobi

139

145

149

155

 

*First minute cene

ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
  • smeštaj u hotelu Abacus 4* u Milanu  na bazi 3 noćenja sa doručkom
  • razgledanja po programu putovanja,
  • usluge turističkog vodiča – pratioca,
  • troškove organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – 2€ po osobi po noći

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.
- 30% prlikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska.
- 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.

POPUSTI i DOPLATE:

-  deca do 10 godina ( u pratnji dve punoplative osobe)  – 30% popusta, imaju sedište u autobusu i ležaj u hotelu
Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.
- doplata za 1/1 sobu je 45€.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
*Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Obilazak Monce – 10€

Obilazak jezera Lugano i Komo  – 25€

Obilazak Đenove i outleta Serravalle – 25€

Outlet Serravalle – 15€

 

HOTEL ABACUS 4* – na liniji metroa, 20 minuta voznje do Duoma, milanske katedrale – moderan sa odličnom lokacijom, (recepcija 24h, TV u svakoj sobi, trpezarija, i prijatan restoran na verandi s pogledom na hotelsku baštu, Wellness centar)

 

Napomena: za putovanje u EU je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju

 

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON

018/521-329 I 060/0521-329