Hotel HAPPY LAND – SUNČEV BREG

150 m od plaže Bazen Autobusom
Program Putovanja

 

SUNČEV BREG
HOTEL HAPPY LAND

Hotel „Happy land“ se nalazi 150m od plaže. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama. U sobama ima TV, frižider, klima (korišćenje uključeno u cenu), balkon. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). Hotel raspolaže restoranom, barom, otvorenim bazenom, binom sa ozvučenjem, sportskim terenima i celokupnim sadržajem prilagođenim za odmor mladih.

Page1

 

U cenu aranžmana je uračunato:- smeštaj u hotelu „Happy land“ na bazi 10 noćenja nabazi izabrane usluge,-troškovi organizacije i realizacije programa. U cenu aranžmana nije uračunato:- boravišna taksa u iznosu od 5€ za sve starije od 2god,- prevoz prema važećem cenovniku.

 

Program putovanja:

1.dan. Polazak autobusa dan ranije u odnosu na datum iz tabele u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama.

2.dan – 11.dan. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenja.

12.dan. Napuštanje hotela. Polazak autobusa u popodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama.

13.dan. Dolazak na mesto polaska. Kraj usluge

 

Način plaćanja:

- akontacija od 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Pro Credit banke na dan uplate,

- akontacija 30% ostatak čekovima građana ili putem administrativne zabrane, na 5 rata uvećanje je 5% na ostatak duga, na 10 rata uvećanje je 10% na ostatak duga.

Napomena: Deca od 0-2 godina ne plaćaju smeštaj, nemaju obrok i sedište u autobusu.

Deca od 2-12 godina plaćaju 50% od cene aranžnama.

Minimalni broj putnika za realizaciju aranžmana je 40, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza aranžmana najkasnije

5 dana pre putovanja. Prevoz prtljaga (2 komada) je besplatan, a putnik je dužan da brine o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo.

Agencija određuje mesto i dužinu pauze. U slučaju poremećaja na tržištu zadržamo pravo korekcije cena. Uplatom prevoza putnik prihvata sve navode.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije MM TOURS, Licenca OTP 585/2010 od 31.05.2010.

         INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON 018/521-329 I 060/0-521-329