85€

BUDIMPEŠTA

Autobusom
Program Putovanja

BUDIMPEŠTA
06.03.-10.03.2020

Budimpešta je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, u čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi,koji su bili srušeni u II svetskom ratu,pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

Program putovanja:
1.DAN–LESKOVAC-NIŠ–BUDIMPEŠTA
Polazak iz Leskovca sa glavne autobuske stanice, iz Niša sa Tempa. Direktna voznja preko Nisa, Beograda……N. Sada do Horgosa, nakon carinskih formalnosti prelazak granice te nastavak putovanja do Budimpešte.
2.DAN-BUDIMPEŠTA.
Dolazak u Budimpeštu je predviđen u ranijim prepodnevnim satima. Nakon kraće pauze polazak na kraće panoramsko informativno razgledanje grada u trajanju od 1-2 sata… Nakon razgledanja grada, smestaj u hotel “ATLANTIC” (centar grada).Slobodno vreme, noćenje.
3.DAN-BUDIMPEŠTA
Doručak
. Nakon doručka polazak na kompletno razgledanje grada, Trg Heroja,Andrasi ut, Secheny ter, Lančani most, Ribarski grad, Macaseva crkva kraca pauza tenastavak razgledanja Citadela, povratak u centar grada te slobodno vreme do 17.00 sati…Povratak u hotel. Moguća fakultativna večera sa folklornim programom. Noćenje.
4.DAN-BUDIMPEŠTA-NIŠ-LESKOVAC
Nakon doručka , slobodno vreme do 12.00 sati ili polazak na fakultativni izlet u Sent Andrea (srpski grad sa 7 pravoslavnih crkava). Povratak za Srbiju direktna voznja preko Budimpeste, Keckemeta, Horgosa,Dolazak na mesto polaska – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Ulaz/sobe

Cene su po osobi

LESKOVAC

NIŠ

ALEKSINAC
POJATE

JAGODINA

BEOGRAD

1/2 i 1/3 sobe

90€

85€

80€

75€

70€

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
-smestaj u hotelu Atlantic 3* na bazi 2 noćenja sa doruckom
-prevoz udobnim turistickim autobusom na navedenoj relaciji,
-strucni turisticki vodic tokom putovanja,
-organizacioni troskovi, organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-
Polisa međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja,
-fakultativne izlete,
-
individualne posete, ulaznice za individualna razgledanja, karte za gradski prevoz

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Vecera sa folklornim programom -  20€,
- Izlet za Sent Andreja – 10€,
- Noćna vožnja sa razledanjem brodom po Dunavu – 15€.
- Tržni centar Kampona sa ulaznicom za Tropikarijum – 15€

* Za izvođenje fakultativnih izleta, potrebno je minimum 30 osoba.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- 30% prlikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska.

- 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.

 

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 66/2020

 

 

            INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON 018/521-329 I 060/0521-329