89€ 4*

BANSKO u novembru – RELAX VIKEND

Autobusom
Program Putovanja

BANSKO

RELAX VIKEND – KORIŠĆENJE WELLNES I SPA CENTRA

 

  1. DAN – subota 09.11.2019.
    Polazak iz Niša u 4h sa parkinga kod Tempa. Vožnja uz usputne pauze po  potrebi,nastavak puta preko Sofije  prema Banskom – spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel. Ručak. Slobodno popodne.( večera za goste hotela Belvedere). Noćenje
  2. DAN – nedelja 10.11.2019.
    Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili korišćenje spa centra,(svaki hotel ima drugačiji sadržaj).(Ručak za goste hotela Belvedere). Slobodno popodne.(Večera za goste hotela Belvedere). Noćenje.
  3. DAN – ponedeljak 11.11.2019.
    Doručak, kasna odjava iz hotela, oko 12h. Polazak prema Sofiji gde je predviđen odlazak u tržni centar SERDICA. Očekivani dolazak u Niš pre ponoci.

CENA PO OSOBI SA PREVOZOM

hotel

usluga

1/2

Treća I četvrta osoba

Belvedere 4*

 

Pun pansion

 

89

79

Orbilux 3*

Noćenje

sa doručkom

69

59

Aranžman obuhvata:

- Prevoz udobnim turističkim autobusom,

- Smeštaj u hotelu 4* ili 3* na bazi 2 pa/nd,

-  Korišćenje spa centra,

-  Shopping u TC Serdica u Sofiji.

Aranžman ne obuhvata:

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

- Individualne troškove putnika,

 

 

Način plaćanja:  plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate,
učešće 30%, ostatak 10 dana pre polaska ili odloženo na 3 mesečne rate čekovima ili administrativnom zabranom.
Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30% u 1/3 sobi uz dve punoplative osobe.

Umanjenje za sopstveni prevoz 10€ po osobi.

Opis hotela:hotel Belvedere Holiday Club se nalazi 300 m od gondole i 700 m od centra mesta Bansko. Hotel se sastoji od tri kompleksa zgrada koja nisu međusobno povezani toplim hodnikom i ima ukupno 108 apartmana.
Hotelska ponuda: recepcija, lift, lobi bar, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže, bade mantil, otvoreni i zatvoreni bazen, wi-fi internet, parking.
Besplatne usluge: korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, skijašnice, wi–fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ogranicenim brojem mesta).
Apartmani: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, balkon.Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Objekat Apart Hotel Orbilux nalazi se na 500 metara od ski gondole u Banskom, na 1,5 km od Starog grada Banskog. U ponudi ima zatvoreni bazen sa toplom vodom, restoran sa vrtom i besplatnu internet konekciju putem kabla.Svi moderni apartmani i studiji uključuju kompletno opremljenu kuhinju sa kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijskim delom. Svaka smeštajna jedinica nudi balkon i satelitsku televiziju. Većina sadrži i mašinu za pranje veša.Prostrana spa zona u objektu Apart Hotel Orbilux uključuje saunu i parno kupatilo. Moderan fitnes centar i masaže takođe su na raspolaganju.U restoranu objekta Apart Hotel Orbilux služe se tradicionalna bugarska jela, sezonska jela i dečji meni.

 

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,turističke agencije

MM TOURS PUTOVANJA DOO  licenca OTP 2/2019 od 21.01.2019

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON 018/521-329 I 060/0521-329