od 119€ 3*

AZURNA OBALA

Autobusom
Program Putovanja

AZURNA OBALA

ĐENOVA-ANTIB-KAN-NICA-MONAKO-MONTE KARLO-MENTON

SANREMO

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 27.04. Polazak u ranim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji  sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan 28.04. ĐENOVA- ANTIB – Dolazak u Đenovu u popodnevnim časovima.Obilazak Đenove: Trg Ferara, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, pogled na stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme.Nastavak putovanja do  Antiba. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan 29.04. ANTIB –KAN – NICA- EZE  – Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Kana i Nice (odlazak u Kan, obilazak Filmske palate, Kroazete, luke, Srpske ulice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Nakon Kana polazak ka Nici , jednom od najpoznatijih i najlepših letovališta Azurne obale (razgledanje od hotela Negresko, Engleskim šetalištem, do Neptunove fontane, slobodno vreme za individualni obilazak starog grada, gradske pijace, odlazak do vidikovca odakle  se pruža nezaboravni pogled na zaliv Anđela i čitav grad ili šoping u najpoznatijoj trgovačkoj ulici Jean Medecin. Nakon Nice polazak ka mestu Eze  živopisnim starim putem za Monako,po dolasku u Eze obilazak poznate fabrike parfema Galimard gde ćete se upoznati sa procesom izrade najpoznatijih parfemskih nota, a i imati mogućnost da kupite originalne proizvode po pristupačnim cenama) nakon obilaska i šopinga polazak ka Antibu. Povratak u hotel. Noćenje

4. dan 30.04.  ANTIB – MONAKO- MONTEKARLO – MENTON – Doručak, Slobodno vreme ili mogućnost  fakultativnog izleta do kneževine Monako i mondenskog Mentona –

Dolazak u Kneževinu Monako – obilazak Kneževine,okupljanje ispred  Okeanografskog muzeja, a onda pored crkve Svetog Nikole, gde su sahranjeni članove porodice Grimaldi, šetnja ka Kneževom dvoru, pauza od petnaestak minuta na vidikovcima, a onda stazom Formule 1 odlazak do Monte Karla. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo“. Slobodno vreme u Monte Karlu, u dogovoreno vreme polazak ka Mentonu. Dolazak  u Menton (predivan, živopisni gradić u srcu limunovih zasada, na  3km od italijansko-francuske granice, gradić koji nosi epitet „mala Nica“ i jedan je od prvih turističkih mesta ove regije. Mnogobrojni vrtovi, parkovi, zasadi limuna, bogato kulturno istorijsko nasleđe topla su preporuka za odlazak u šetnju promenadom Sunca. Menton je inače najpoznatiji po festivalu limuna koji se ovde održava već više od 70 godina. Nakon slobodnog vremena povratak u Antib. Noćenje.

5. dan 01.05. ANTIB -SANREMO … Doručak. Napuštanje hotela, pakovanje stvari u autobus, polazak ka Sanremu, razgledanje grada, šetališnom zonom od Ruske crkve, pored Kazina do Ariston teatra, koji je  poznat kao mesto održavanja čuvenog festivala kancone, slobodano  vreme  u Sanremu ,

U dogovoreno vreme polazak za Niš.

6. dan 02.05.  Dolazak  u Niš u poslepodnevnim časovima.

Hotel

IBIS STYLEANTIBES 3*

1/2

Beograd

119€

Jagodina-Pojate

129€

Niš

139€

Prokuplje Leskovac

145€

 

 

MOGUĆNOST PLAĆANJA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u hotelu IBIS STYLES ANTIBES 3*  u  Antibu, na francuskoj rivijeri na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • obilazak Đenove i Sanrema
 • razgledanja po programu putovanja,
 • usluge turističkog vodiča – pratioca
 • troškove organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.
- 30% prlikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska.
- 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

 • Obilazak Kana,  Nice i fabrike parfema Galimard – 30€ odrasli/ 20 deca ( 2-10 god)
 • Obilazak Monaka-Monte Karla– Mentona –30€ odrasli/20 deca (2-10god)

*Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

 

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Napomena: za putovanje u EU je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010