AUSTRALIA SEAFRONT HOTEL 2*

0 m od plaže Sopstveni prevoz WiFi Bazen Autobusom

Australia Seafront hotel 2*,  nalazi se na samoj plaži. Od glavnog gradskog trga udaljen je 400m. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne sobe i FAMILY sobe. Family soba sadrži dve odvojene spavaće sobe i kupatilo sa tušem. Ove sobe poseduju veće balkone sa direktnim pogledom na more. Svaka soba poseduje WIFI, lcd TV, manji frižider, kupatilo sa tušem i klima uređaj (u ceni). Svaka soba ima balkon sa kojeg se pruža bočni pogled na more. Hotel poseduje bazen u dvorištu sa ležaljkama , bar–restoran pored bazena, parking.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja sa doručkom (buffet).
  • samo za paket aranžmane (cene označene zvezdicom *) – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €), 11 € (osobe od 19 –   64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 24 € (osobe od 65 – 80 god.) 
  • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
  • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

australia-sea

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate  Jedno dete 0-12 godina GRATIS u pratnji dve puno platežne osobe- IMA KREVET (plaća se cena 1/2  sobe)

australias-familly

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate

 

GRATIS za decu pod razumeva da IMAJU SVOJ KREVET u pratnji punoplatežnih osoba

  • ØCENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM (BEZ PREVOZA)
  • ØU terminima sa (*) cene su izražene po osobi za PAKET ARANŽMAN prevoz i smeštaj za polaske iz Novog Sada i Beograda, bez umanjenja za sopstveni prevoz

 

Program putovanja:

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan – Dolazak u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima.

12. dan – Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji ).

13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

LEGENDA:

- 1/2 ili 1/3 Soba – Klasična hotelska soba veličine  16m2, sastoji se od jedne spavaće sobe (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici) , kupatila (tuš/wc),  terase.

-  Family Soba  Veličine 30m2 sastoji se od dve spavaće sobe, kupatila (tuš/wc), velike terase. U svakoj sobi se nalaze po dva kreveta ili jedan bračni krevet.

- (cene označene zvezdicom *) – paket aranžman koji podrazumeva smeštaj + prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja

POPUSTI I DOPLATE:

·    Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća doplatu od 90% cene aranžmana u 1/2 ;

·   Popust za spajanje smena (– 10%) na cenu iz tabele. (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).

·   Doplata za večeru- U okviru hotelskog restoran- bara  svi gosti hotela će moći da naručuju večeru uz posebnu pogodnost tj. popust od 20% u odnosu na redovne prodajne cene.

NAPOMENE:

·  Cene iz tabele su po osobi u evrima i podrazumevaju najam odabrane smeštajne jedinice, sobe ili family sobe.

·    Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate

·     Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

·   kod smena obeleženih zvezdicom (*) ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena.

NAČIN PLAĆANJA:

·    30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;

·      Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2019. godine;

·      Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);

·      Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

·   Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke).

USLUGA BUS PREVOZA U TERMINIMA POLASKA  IZ TABELE:

Odrasli = 60 € povratna, 40 € u jednom smeru.

Deca do 12 godina = 45 € povratna, 35 € u jednom smeru.

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.