ATINA – LAST MINUTE

ATINA – LAST MINUTE

ATINA

30.04 – 05.05.2019
LAST MINUTE

Program putovanja:
1.dan (30.04.2019)

Polazak u  popodnevnim satima. Vožnja kroz Makedoniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

    2.dan (01.05.2019)  ATINA

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Panoramsko razgledanje grada autobusom: trgovi Omonija i Sintagma, Panepistimija, zgrade Univeziteta, biblioteke i Politehničkog instituta, park i dvorac Zapion, zadržavanje kod starog Olimpijskog stadiona i ispred Parlamenta (smena počasne straže gardista – “evzoni”), Olimpijksi centar (stadion, hala “Marusi”, velodrom…), deo Pireja, stadion Olimpijakosa, dvorana “Mir I prijateljstvo”, “Njarhos” kulturni centar, bulevar Singrou… Nakon odmora odlazak na Plaku, pešački obilazak starog dela Atine oko Akropolja: Plaka, Anafiotika, Monastiraki, Tisio, Rimska agora, Kula vetrova, Hadrijanova biblioteka. Povratak u hotel. Noćenje.

    3.dan (02.05.2019) ATINA

Doručak. Fakultativni odlazak na Akropolj: Propilei, Hram boginje Nike, Partenon, Erehteon, Dionisov teatar, Odeon Heroda Atikusa… Obilazak uz stručnog vodiča. Nakon toga, po želji, pešački silazak niz Arkopolj i dnevni obilazak starog centra Atine i čuvene trgovačke pešačke ulice Ermou. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni izlet do Pireja autobusom: obilazak trajekt terminala sa koga polaze feriboti za sva grčka ostrva (jedan od najvećih na Sredozemlju), Mikrolimano i Turkolimano (stari deo Pireja uz more sa tavernama i kafićima). Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (03.05.2019) – ATINA – PELOPONEZ  (KORINT – NAFPLION) I MIKENA

Doručak. Fakultativni celodnevni izlet na poluostrvo Peloponez: Korintski kanal, Nafplio (tipičan mediteranski gradić, jedan od najlepših u Grčkoj, stara prestonica Grčke), Mikena (tvrdjava, Agamemnonova grobnica, grobnica “Blago Atreusa”, muzej…), gradovi Tirint i Argos. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

    5.dan (04.05.2019) ATINA – GLIFADA – SRBIJA

Doručak. DAN ZA KUPANJEFakultativni izlet južnim delom poluostrva Atika (Apolonova obala): Vuljagmeni jezero (termalno jezero ispod stena na samoj obali mora), Glifada (turistički deo Atine sa plažama,marinama i trgovačkim delom), “Eleniko” olimpijski centar… Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Grčku sa usputnim zadržavanjima po potrebi.

6.dan (05.05.2019) NIŠ

Dolazak na mesta polazaka u jutarnjim/prepodnevnim česovima . Kraj usluga.

LAST MINUTE

POLAZAK

soba

BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

LESKOVAC

VRANJE

1/2

139

129

109

1/3

125

119

99

 

 

 

 

 

 

 

*cene su izražene po osobi

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

•Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji,

•Smeštaj u hotelu Iniohos 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu),

•Razgledanje Atine u pratnji lokalnog vodiča,

•Usluge licenciranog vodiča – pratioca na putovanju,

•Troškovi organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

•Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja,

•Doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit,

*Individulane troškove putnika,

- od 01.01.2018 je u Grčkoj uvedeno plaćanje boravišne takse koja se plaća na licu mesta u hotelima, cena boravišne takse se kreće od 0.50€ do 1,50€ u zavisnosti od kategorije hotela.

 

•Fakultativni izleti:

*Ulaznica za Akropolj i obilazak sa vodičem – 30€

*Izlet do luke Pirej sa obilaskom starog dela sa tavernama i kafićima- Mikrolimano i Turkolimano – 10€

*Izlet na Peloponez sa obilascima Korintskog kanala i Nafpliona-primorskog grada – 30€

*Izlet na Peloponez sa Mikenom – 45€

*Izlet do Apolonove obale i dan za kupanje:Vuljagmeni jezero sa termalnom vodom i Glifada sa predivnim plažama – 15€

 Paket sa svim izletima i ulaznicama – 90€ po osobi.

 

NAČIN PLAĆANJA:

•uplata avansa 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak duga najkasnije 10 dana pre početka aranžmana,

•uplata avansa 30% ,ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom,

•uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

 

Napomena u vezi fakultativnih izleta: fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate.

 

OPŠTE NAPOMENA:

•Proverite 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

•Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, au zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

•Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

•Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

•Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama. Gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)

•Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

•Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja

•Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 2/2019

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFONE 018/521-329 I 060/0521329


 

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>