ANGELOS ROOMS

Sopstveni prevoz WiFi Autobusom

Angelos rooms  je vila u  prelepoj Sivoti, u mirnom i porodičnom okruženju oko 100m od luke Sivota. Vila ima kompletno opremljene studie. Studiji su prostrani, svaki ima balkon sa stolom i stolicama, sa pogledom na lepu i sređenu baštu, kupatilo, A/C, televizor, frižider i kuhinju. Takodje vila poseduje i veliki parking. U jednom delu bašte nalazi se roštilj koji gosti mogu da koriste. Brojne peščane plaže nalaze su u pešačkom radijusu od 1km od vile što čini ovu vilu pogodnu za osobe koje žele da menjaju plažu svaki dan.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • U smenama oznacenim * smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
 • U smenama oznacenim * prevoz iz Beograda modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO;
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz ( osim u smenama koje sadrže * )
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja;
 • Korišćenje klime (5€ po danu i plaća se na licu mesta)
 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

angelos-rooms1

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate.

 

Ø   CENA AUTOBUSKOG PREVOZA PO OSOBI – povratna karta za odrasle 50€, povratna karta za decu od 2-10 god. 40€

 

Ø  CENE SU IZRAŽENE NA BAZI NAJMA STUDIJA PO OSOBI (ZA SMENE  OZNACENE * CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA (smeštaj i prevoz) ZA POLASKE IZ BEOGRADA I DUŽ AUTO PUTA

 

LEGENDA:

·   1/2, 1/3  studio – smeštajna jedinica u vili , sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.

·  1/2, 1/3, 1/4   apartman – smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

·   1/3, 1/4, 1/5  duplex – smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva i tri ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i dve terase.  Spavaće sobe, kao i kuhinja su odvojene vratima.

·   1/3, 1/4, 1/5 mezonet – smeštajna jedinica u vili na dva nivoa spojena unutrašnjim spiralnim stepenicama. Prvi novo sadrži francuski ležaj i pomoćnu sofu sa predsobljem, drugi nivo sadrži dva odvojena ležaja, kuhinju i kupatilo.

Program putovanja:

1. dan - Polazak iz Beograda u ranim popodnevnim časovima ( tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja ). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan - Dolazak u Pargu, zatim Sivotu u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.

2. –  9/12. dan - Boravak u izabranim smeštajima u Pargi ili Sivoti.

9/12. dan - Napuštanje smeštaja u 09:00h po lokalnom vremenu. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

10/13. dan - Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za polazak iz Novog Sada u iznosu od 15 eur po osobi.
 • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;
 • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

SOPSTVENI PREVOZ: Smene gde su paket aranžmani su označene * i u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza nema umanjenja.

NAČIN PLAĆANJA:

·    30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;

·    Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2019. godine;

·    Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);

·    Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

·  Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke).

 Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.